Nyt tag​

Skal dit hjem have et nyt tag? Så hjælper vi gerne!

Beskyt dit hjem med professionelt tagarbejde

Når det kommer til at vælge det rette tag, er det vigtigt at have en ekspert ved din side. Et nyt tag er ikke kun en opgradering af dit hjems udseende, men også en investering i hele boligens værdi og holdbarhed. Med de rette materialer og den rette ekspertise kan vi ved Bonde Tømrer & Snedker ApS sikre, at dit hjem er beskyttet mod skiftende vejrforhold og klar til mange flere år med et flot nyt tag.

Drømmer du om at få lagt et nyt eternittag, tegltag eller en hel tredje tagtype i Nykøbing Falster, Maribo, Nakskov eller et andet sted her i området? Så kommer vi gerne ud og tager os af opgaven for dig. Med en kompromisløs tilgang til kvalitet sørger vi for, at du får et smukt og langtidsholdbart resultat, der lever op til de højeste branchestandarder.

Hvorfor bør du overveje at få lavet et nyt tag?

Over tid udsættes taget på din bolig for et stort slid. Dette kan i værste fald gå ud over konstruktionen, mens det også kan have negative konsekvenser for din boligs isoleringsevne. Et gammelt og slidt tag kan derfor være ensbetydende med dårligt indeklima og høje varmeregninger, og det er derfor heller ikke særligt godt i et bæredygtigt perspektiv.

Der er således mange gode grunde til at overveje at få lavet et nyt tag, og hvis du ønsker at få det gjort, så hjælper vi dig gerne. Det kan dog også være, at du kan nøjes med en tagrenovering, der potentielt kan være en billigere løsning. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have lagt et nyt tag eller blot foretaget tagrenovering af dit nuværende tag, så kommer vi gerne ud og rådgiver dig om dine forskellige muligheder.

Kontakt os og få hjælp til opgaven

Skal vi hjælpe dig med at bygge et nyt tag, eller vil du høre mere om fordelene ved vores arbejde? Kontakt os i dag og få skræddersyet et tilbud på din opgave, så vi kan komme godt i gang med arbejdet.

Søger du en kvalificeret tømrermester til renovering eller nybyggeri?

Skal vinduerne skiftes eller skal du have lagt nyt trægulv, så kontakt en tømrer med den rette erfaring. Vi har gennem årene løst en lang række forskellige tømreropgaver, og hjælper gerne ved dit projekt.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionelt tømrerfirma varetager opgaven

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt vores tømrerfirma og indhent et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte vores tømrerfirma, hvis du har brug for at høre mere om vores services, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave.

Firmainformation

Bonde Tømrer & Snedker ApS

CVR-nummer: 40645950

Klostergade 13

4900 Nakskov​

Bonde Tømrer & Snedker ApS drives af Morten Bonde, som besidder mere end 14 års erfaring inden for tømrerbranchen, og kan opfylde jeres drømme ved enhver tømreropgave. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et kvalitetsbevidst tømrerfirma i Nakskov allerede i dag