bevaringsværdige byggerier

Renovering af bevaringsværdige byggerier

Er du ejer af en fredet eller bevaringsværdig bygning, eller ønsker du bare at bevare dit hus' originale detaljer og arkitektoniske særpræg? Hos Bonde Tømrer og Snedker (Bonde Glas) møder du faglærte håndværkere som har 1:1 erfaring med arbejde på bygninger, der kræver særlig viden og håndelag. Vi har personlig erfaring med arbejde på historiske bygninger i København, samt på de lokale godser og kirker på Lolland-Falster.

At tilgå en fredet eller bevaringsværdig bygning som håndværker kræver specialiseret viden om materialer og deres samspil med den eksisterende konstruktion. Ligeledes kræver det særlig viden om lokalplaner og lovgivning, som vi gennem vores erfaring, løbende orientering om emnet samt stærke engagement i de lokale bevaringsforeninger har et indgående kendskab til.

Vælger du Bonde Tømrer og Snedker som din håndværker, er du garanteret en topprofessionel og seriøs tilgang til restaureringen af din ejendom, hvor der ikke gås på kompromis med kvaliteten og det korrekte materialebrug.

Vi kan blandt andet hjælpe med udskiftning af bindingsværk, dør- og vinduesrenoveringer, energirenoveringer der tager højde for det originale særpræg, reparation af andre trækonstruktioner, tagudskiftninger og meget andet inden for tømrer, snedker, murer og glarmesterbranchen.

Søger du en kvalificeret tømrermester til renovering eller nybyggeri?

Skal vinduerne skiftes eller skal du have lagt nyt trægulv, så kontakt en tømrer med den rette erfaring. Vi har gennem årene løst en lang række forskellige tømreropgaver, og hjælper gerne ved dit projekt.

​Få hurtigt og konkret svar på din opgave

Professionelt tømrerfirma varetager opgaven

Vi kører langt for din opgave

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt vores tømrerfirma og indhent et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte vores tømrerfirma, hvis du har brug for at høre mere om vores services, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave.

Firmainformation

Bonde Tømrer & Snedker ApS

CVR-nummer: 40645950

Klostergade 13

4900 Nakskov​

Bonde Tømrer & Snedker ApS drives af Morten Bonde, som besidder mere end 14 års erfaring inden for tømrerbranchen, og kan opfylde jeres drømme ved enhver tømreropgave. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et kvalitetsbevidst tømrerfirma i Nakskov allerede i dag